HOMEOPATIA, ACUPUNTURA I NUTRICIÓ NATURAL AL BARRI DEL POBLE SEC.

Al diari del Barri. Graciès!


La introducció de les Teràpies Naturals al Poble-Sec comença a un petit consultori en el carrer Salvá,  pròpiament es deia Consultori Salvá.  En Guifre Mir,  regentava en aquell temps el consultori, successor del fundador  Wifredo Mir.  Gaire be, han sigut poques persones que no hagin passat per la consulta encara que fos per fer qualsevol consulta de salut.  En Guifre, temps enrere  son poques les escales del Poble-Sec que no hagi pujat per donar Asistencia  Primària. Mes tard apareix Montserrat Cobo esposa d´en Guifre, vinculada al barri gràcies a l´ avia.






“Varem ser pioners en oferir serveis de medicina alternativa al Poble Sec i per que ens coneguessin varem picar molta pedra, gracies al boca-orella i mes de 30 anys treballant al barri a pogut ser factible al que ens dediquem, treballar per donar un servei de salut natural al barri”


Desde el carrer Salva han passat per el carrer Blai per acabar a la Plaça del Sortidor on desde el centre  HOMEONATUR – SALUT per qui ho desitgi, pot passar per preguntar qualsevol dubte sobre la seva salut, on miraran de trobar solució o simés no, millorar el seu trastorn o malaltia.
Un dels seus serveis estrella es el la Homeopatia. De forma resumida la homeopatia es una teràpia natural sense efectes secundaris capaç de equilibrar l’organisme per qualssevol desajust tan per excés  com per defecte.

       Altres serveis:
Homeopatia, Psicohomeopatia, Homeopatia per la Dona, Homeopatia Infantil, Acupuntura, Auriculoterapia, Naturopatia, Dietoteràpia, Dietes Personalitzades, Nutrició Natural, Mesoterapia Homeopatica.
També efectuem Anàlisis Clínics per a totes les mútues.

       ¿Perquè Teràpies Naturals i no d’altres?
Parteix de raons personals, es a dir, desprès de passar  situacions adverses i no trobar resultats adients  recorri’m a d’altres teràpies, veient en poc temps i sense mermar la salut resultats curatius.  Per això decidim aplicar al mateix que a nosaltres ens ha  anat bè als altres. 

       ¿Com actua, què es la Homeopatia i per qui es adient?
Es una teràpia natural no agressiva que tracta a la persona com un tot. Quan hi ha un desequilibri apareixen signes i sintomes als quals anomenem malaltia, dons la  homeopatia no tracta la malaltia en sì, sino busca la causa originaria del desencadenant de la patologia, tenint en compte el biotip, personalitat i  característiques  peculiars e individuals de cada ser humà,  sent el seu estat mental o emocional el que mes importància tè.

La homeopatia es una estimuloterapia  e inmomoduladora natural que actua a diferents nivells, com a tal, estimula els nostres recursos naturals per potenciar o millorar  per fer front el que ens desestabilitza  sigui per una qüestió física, mental i/o fins inclús genètica.
La homeopatia es adient per qualsevol problema de salut i en qualsevol cicle de la vida, desde nadons i nens fins a les dones embaraçades passant per a la gent gran, ja que no té efectes secundaris.
      ¿D’altres tractaments com la Acupuntura, la Naturopatia  per qui ho aconselleu ?
Desde el sentit comú,  la nostra filosofia es Integradora i conservadora, partint de que cada persona es diferent i com ha tal diferents tractaments, depenent del problema, edat, situació, etc..  Podeu vindre a HOMEONATUR-SALUT que està a la Plaça del Sortidor  per aconsellar-vos el millor per a vosaltres. 

Mes informació a la nostre web:
www.homeonatursalut.com
 i al Facebook:
https://es-es.facebook.com/homeonatursalut

Font: http://issuu.com/zonaseccomunicacio/docs/zonasec_118/4